VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες, μετά από το τεχνικό «black-out» που προέκυψε νωρίτερα σήμερα.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Υφυπουργείου Καινοτομίας, κ. Γιώργος Κωμοδρόμος, διέψευσε κάθε ανησυχία για κακόβουλη ενέργεια.

«Δεν πρόκειται ούτε για κυβερνοεπίθεση ούτε για κακόβουλη ενέργεια. Ήταν ένα ατύχημα, αποκόπηκε ένα βασικό καλώδιο», σημείωσε.

Το περιστατικό προκλήθηκε από ένα φορτηγό όχημα, το οποίο «κινήθηκε λανθασμένα και απέκοψε το καλώδιο».

Ειδικότερα, ο κ. Κωμοδρόμος διευκρίνισε ότι το καλώδιο του συγκεκριμένου παρόχου ήταν εναέριο δηλαδή ήταν τοποθετημένο στους στήλους όπως είναι και τα καλώδια της ηλεκτρικής.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE