Xειροπέδες σε Ινδή - Αρνείται ότι έκλεψε αυτή τα χρυσαφικά

Xειροπέδες σε Ινδή - Αρνείται ότι έκλεψε αυτή τα χρυσαφικά

Μια 31χρονη οικιακή βοηθός από την Ινδία συνελήφθη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από την οικία του εργοδότη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 60χρονη κατήγγειλε ότι ηοικιακή της βοηθός απέσπασε από το σπίτι της χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. 

Για την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 31χρονης, η οποία όμως ανακρινόμενη αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση. 

Αύριο η 31χρονη αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE