Ο Νετανιάχου ζήτησε να ολοκληρωθεί νωρίτερα η δίκη του για διαφθορά επειδή είναι άρρωστος

Ο Νετανιάχου ζήτησε να ολοκληρωθεί νωρίτερα η δίκη του για διαφθορά επειδή είναι άρρωστος

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι έχει ένα επίμονο κρυολόγημα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Τελ Αβίβ, ζητώντας να ολοκληρωθεί νωρίτερα η ακροαματική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως ταλαιπωρείται από βήχα και ένα κρυολόγημα που «αρνείται να περάσει», όπως χαρακτηριστικά είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιατρός του συνέστησε να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες ή τουλάχιστον να περιορίσει τις ώρες εργασίας του.

Η ακρόαση είχε αρχικά προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 4:30 το απόγευμα, ωστόσο ο Νετανιάχου ζήτησε γύρω στο μεσημέρι να συνεχίσει την κατάθεσή του μόνο για ακόμη μία ή δύο ώρες. Το αίτημά του έγινε δεκτό από τους δικαστές, οι οποίοι συμφώνησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.