Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε μη βασικά περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, αξίας 9,6 εκ. ευρώ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε μη βασικά περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, αξίας 9,6 εκ. ευρώ

Στην πώληση τριών μη βασικών περιουσιακών της στοιχείων στην Ελλάδα, συνολικής αξίας €9,6 εκατομμύρια, προέβη η Τράπεζα Κύπρου, υλοποιώντας ένα ακόμη βήμα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, πρόκειται για δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα και μία στη Γλυφάδα, για τις οποίες έχει ακολουθηθεί ανοικτή διαδικασία πλειοδότησης.

“Η διάθεση των τριών αυτών περιουσιακών στοιχείων επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία στην Ελλάδα, με την τιμή πώλησής τους εντός των εκτιμήσεων της Τράπεζας”, προσθέτει.

Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι “μέσω της στρατηγικής αυτής κίνησης, επιτυγχάνει τη μείωση του κινδύνου από την έκθεση της στην Ελλάδα, τη συρρίκνωση του κινδύνου στον ισολογισμό της καθώς επίσης και την απομόχλευση του ισολογισμού της” και προσθέτει ότι “η διαδικασία διάθεσης ακινήτων στην Ελλάδα, συνεχίζεται”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE