ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε μη βασικά περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, αξίας 9,6 εκ. ευρώ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε μη βασικά περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα, αξίας 9,6 εκ. ευρώ

Στην πώληση τριών μη βασικών περιουσιακών της στοιχείων στην Ελλάδα, συνολικής αξίας €9,6 εκατομμύρια, προέβη η Τράπεζα Κύπρου, υλοποιώντας ένα ακόμη βήμα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, πρόκειται για δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα και μία στη Γλυφάδα, για τις οποίες έχει ακολουθηθεί ανοικτή διαδικασία πλειοδότησης.

“Η διάθεση των τριών αυτών περιουσιακών στοιχείων επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία στην Ελλάδα, με την τιμή πώλησής τους εντός των εκτιμήσεων της Τράπεζας”, προσθέτει.

Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι “μέσω της στρατηγικής αυτής κίνησης, επιτυγχάνει τη μείωση του κινδύνου από την έκθεση της στην Ελλάδα, τη συρρίκνωση του κινδύνου στον ισολογισμό της καθώς επίσης και την απομόχλευση του ισολογισμού της” και προσθέτει ότι “η διαδικασία διάθεσης ακινήτων στην Ελλάδα, συνεχίζεται”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top