Έρχονται μειώσεις στις τιμές καυσίμων - Που κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια

Έρχονται μειώσεις στις τιμές καυσίμων - Που κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια

Αν και διανύουμε ακόμη το «κύμα της ακριβείας», μερικά καλά νέα έρχονται να δώσουν μια «μικρή ανάσα» στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο ThemaOnline, αναμένονται νέες μειώσεις στις τιμές των καυσίμων.

«Έπεσε η τιμή του πετρελαίου διεθνώς στα 62 δολάρια και αναμένουμε να έρθουν τα νέα φορτία»πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλουδεν είναι γνωστόμέχρι στιγμής, πόσο θα μειωθούν οι τιμές.

Που κυμαίνονται τώρα οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια είναι €1,351 με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,282 και την ακριβότερη €1,446 .

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν € 1,425, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,369 και την ακριβότερη €1,559.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,440, με την φθηνότερη να ήταν € 1,383 και την ακριβότερη €1,598.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Λεμεσό: Kλοπιμαίο το όχημα των δολοφόνων του Δημοσθένους - Η πρώτη τοποθέτηση της Αστυνομίας

Φόνος στη Λεμεσό: Kλοπιμαίο το όχημα των δολοφόνων του Δημοσθένους - Η πρώτη τοποθέτηση της Αστυνομίας

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, 49 ετών τέως από Λεμεσό.