Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φόνος στη Λεμεσό: Ο Σταύρος Δημοσθένους το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ανακοινώνει λεπτομέρειες το απόγευμα η Αστυνομία
Συγκεκριμένα, θύμα της δολοφονίας φαίνεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας.
Σημειώνεται ότι, η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Γερμασόγειας, συνδέεται με την δολοφονία.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες: Έξω από το σπίτι του θύματος η δολοφονία - Τον μετέφερε ο γιος του στο Νοσοκομείο
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος από το κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλαξεως μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους θα είναι κλειστός.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




