«Μύρισε» κάνναβη στο οδόφραγμα: Συνελήφθη 60χρονος στη Δερύνεια

«Μύρισε» κάνναβη στο οδόφραγμα: Συνελήφθη 60χρονος στη Δερύνεια

Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν την Παρασκευή μικρή ποσότητα κάνναβης μέσα σε χειροποίητα τσιγάρα και αλουμινένιες συσκευασίες, κατά τη διάρκεια των συνήθων ελέγχων διερχομένων οχημάτων στο σημείο διέλευσης Δερύνειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρει πως κατά την διενέργεια του φυσικού ελέγχου εντοπίστηκαν ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα 60χρονου «7 χειροποίητα τσιγάρα και 4 αλουμινένιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων». 

Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων και στα πλαίσια συνεργασίας με την Αστυνομία, παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ για περαιτέρω διερεύνηση, προστίθεται

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE