Ερχιουρμάν: Yπόσχεται οτι θα ακολουθεί τις πρόνοιες του «συντάγματος»

Ερχιουρμάν: Yπόσχεται οτι θα ακολουθεί τις πρόνοιες του «συντάγματος»

Τη διαβεβαίωση ότι σε περίπτωση «εκλογής» του στην «προεδρία» θα ακολουθούνται οι πρόνοιες του «συντάγματος» έδωσε ο ηγέτης του ΡΤΚ και «υποψήφιος» στις αυριανές παράνομες «εκλογές», Τουφάν Ερχιουρμάν, μιλώντας σε περιοδεία, το Σάββατο, στην κατεχόμενη Λεύκα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΤΚ, ο κ. Ερχιουρμάν αναφέρθηκε στη σημασία της «νομιμότητας» και αξιοκρατίας, «αρχές» όπως είπε που θα ακολουθηθούν από τη νέα «ηγεσία», ενώ είπε ότι κατά τα χρόνια της υφιστάμενης «διακυβέρνησης» αυτή δεν κατάφερε να επιλύσει καίρια προβλήματα της κοινωνίας.

Είπε ακόμα ότι σε περίπτωση «εκλογής» του θα υπάρχει συνεργασία και διάλογος με «κυβερνητικούς αξιωματούχους», «τοπικές αρχές» και άλλους «αρμοδίους» για επίλυση προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE