Φόνος Δημοσθένους: Είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία; - Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Φόνος Δημοσθένους: Είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία; - Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος έπεσε θύμα της πρόσφατης δολοφονίας στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, στην εκπομπή «Alpha Μεσημέρι», το θύμα δεν είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, την ώρα που ο 18χρονος γιος του θύματος οδηγούσε την Rolls-Royce, έχοντας ως συνοδηγό τον πατέρα του.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, συγκεκριμένα του 44χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή και τριών ανδρών, ηλικίας 58, 39 και 30 ετών.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE