Φόνος Δημοσθένους: Είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία; - Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Φόνος Δημοσθένους: Είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία; - Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος έπεσε θύμα της πρόσφατης δολοφονίας στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, στην εκπομπή «Alpha Μεσημέρι», το θύμα δεν είχε ζητήσει προστασία από την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, την ώρα που ο 18χρονος γιος του θύματος οδηγούσε την Rolls-Royce, έχοντας ως συνοδηγό τον πατέρα του.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, συγκεκριμένα του 44χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή και τριών ανδρών, ηλικίας 58, 39 και 30 ετών.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE