Απίστευτο video: Κροκόδειλος έκανε βουτιά σε πισίνα πεντάστερου ξενοδοχείου στην Αυστραλία - H αντίδραση των πελατών

Απίστευτο video: Κροκόδειλος έκανε βουτιά σε πισίνα πεντάστερου ξενοδοχείου στην Αυστραλία - H αντίδραση των πελατών

Ένα απίστευτο σκηνικό, βγαλμένο από ταινία, σημειώθηκε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όπου ένας μικρός κροκόδειλος βούτηξε στην πισίνα του SheratonMirage, το απόγευμα του Σαββάτου.

«Δεν θέλω να ανησυχήσει κανείς, αλλά υπάρχει ένας κροκόδειλος στην πισίνα του Sheraton», ακούγεται σε βίντεο που καταγράφει τη στιγμή. Σε δεύτερο βίντεο, φαίνονται επισκέπτες να συνεχίζουν να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, αδιαφορώντας για τον κροκόδειλο. Άλλος χρήστης ανέβασε το βίντεο με το δημοφιλές ηχητικό “sit back and relax”, σχολιάζοντας με χιούμορ πως αυτή τη φορά «ο κροκόδειλος χάλασε τη ραστώνη, όχι οι τουρίστες». Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κροκόδειλος εμφανίζεται στο ξενοδοχείο, καθώς ένας ακόμη είχε εντοπιστεί νωρίτερα στο γήπεδο γκολφ της περιοχής.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Επιστήμης και Καινοτομίας του Κουίνσλαντ (DETSI) επιβεβαίωσε πως φύλακες άγριας ζωής ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αναφορά μέσω της εφαρμογής QWildlife, βγάζοντας και μεταφέροντας το άγριο ζώο με ασφάλεια. «Πινακίδες προειδοποίησης για κροκόδειλους τοποθετήθηκαν στην περιοχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος. Οι αρχές υπενθύμισαν ότι όλες οι αναφορές για θεάσεις κροκοδείλων ελέγχονται και μπορούν να υποβληθούν μέσω της εφαρμογής QWildlife, στην ιστοσελίδα του DETSI.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE