Κύπρια παρουσιάστρια ζητά τη βοήθεια σας! Υπάρχει ανάγκη για παιδικό γάλα και ρούχα (Περισσότερα εντός)

Κύπρια παρουσιάστρια ζητά τη βοήθεια σας! Υπάρχει ανάγκη για παιδικό γάλα και ρούχα (Περισσότερα εντός)

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που γίνονται οι περισσότερες εκδηλώσεις, για συλλογή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται άμεσα.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Η γλυκιά παρουσιάστρια του ANT1, Κάλια Δραγατάκη, καλεί τον καθένα μας να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια, στέλνοντας το πιο κάτω μήνυμα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουμε στο δρόμο, άνθρωποι που αφήνουν σπίτια, ανέσεις και πολυτέλειες. Αφήνουν πίσω τους αγαπημένα πρόσωπα, άνθρωποι που η φλόγα της ψυχής τους είναι τόσο ζεστή ώστε να αφοσιώνονται στο να σώζουν ζωές σε συνθήκες και καταστάσεις που πολλοί θα τρέμαμε μόνο στην ιδέα να ζήσουμε. Ο πλούτος και ο "μισθός" τους είναι η ελπίδα στα μάτια ενός παιδιού, η ανακούφιση ενός ηλικιωμένου, το κλάμα ενός νεογγέννητου ανάμεσα στον ήχο βομβαρδισμένων τοπίων. Οι γιατροί χωρίς σύνορα υπάρχουν και επιτελούν σπουδαίο έργο που εμείς οφείλουμε τουλάχιστον να προσφέρουμε για την συνέχειά του. Αυτή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου σας προσκαλώ στο πάρκο Αγλαντζιάς όπου θα υπάρχουν κουπονάκια των 5 ΕΥΡΩ για τις ανάγκες αυτών των ΑΝΘΡΩΠΩΝ που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για ένα κόσμο πιο φωτεινό!

Επίσης όσοι έχετε την δυνατότητα θα μαζέψουμε

­- παιδικές σκόνες γάλα

-ρούχα για μικρούς και μεγάλους (τα αδιάβροχα είναι πολύ χρήσιμα)

-κουβέρτες και σεντόνια

Με εκτίμηση

Κάλια Δραγατάκη & Σύνδεσμος Γιατροί του Κόσμου»

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

«Πέφτει η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων, πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE