Ενώπιον «επαρχιακού δικαστηρίου» στο Τρίκωμο οι 2 απο τους 5 Ε/κ

Ενώπιον «επαρχιακού δικαστηρίου» στο Τρίκωμο οι 2 απο τους 5 Ε/κ

Ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν εκ νέου σήμερα, Τρίτη, στις 11:30 το πρωί οι δύο εκ των πεντε Ελληνοκύπριοι που κρατούνται παράνομα από τις κατοχικές αρχές από τις 19 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την προηγούμενη «δικάσιμο» την 1η Οκτωβρίου το «δικαστήριο» αποφάσισε την απόσυρση των "κατηγοριών" που αφορούσαν «παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία» και την «πρόκληση ανησυχίας» μετά από πρόταση της "κατηγορούσας αρχής" ενώ συνεχίστηκε η διαδικασία για την "κατηγορία" για "παραβίαση προσωπικών δεδομένων" εναντίον δύο εκ των Ελληνοκυπρίων με την "κατηγορούσα αρχή" να ζητεί χρόνο.

Οι 3 εναντίον των οποίων αποσύρθηκαν οι καταγγελίες παραμένουν στα κατεχόμενα αφού συνεχίζεται εναντίον τους η διαδικασία στο "στρατιωτικό δικαστήριο".

Εξάλλου, μετά τη χθεσινή διαδικασία ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» ορίστηκε όπως στις 7 Νοεμβρίου ανακοινωθεί η απόφαση για την υπόθεση των πέντε Ελληνοκυπρίων που κατηγορούνται για «παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη πρώτου βαθμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE