Αναστάτωση στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν τσιμεντένιοι κύλινδροι από φορτηγό - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Αναστάτωση στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν τσιμεντένιοι κύλινδροι από φορτηγό - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο πριν τις 9 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την έξοδο του γηπέδου στο Κολόσσι, όταν τσιμεντένιοι κύλινδροι αποκόπηκαν από φορτηγό που τους μετέφερε.

Μέρος του φορτίου κατέληξε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία για λόγους ασφάλειας.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, ενώ συνεργεία και μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για καθαρισμό και απομάκρυνση των αντικειμένων.

Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα αφού διασφαλίστηκε η ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των υλικών μεταφοράς.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE