Ανατράπηκε βυτιοφόρο με μαζούτ στην επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Ανατράπηκε βυτιοφόρο με μαζούτ στην επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με βυτιοφόρο όχημα σημειώθηκε πριν από λίγο σε δρόμο στο Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «γύρω στις 10.30πμ, σήμερα Τρίτη, σε δρόμο στην περιοχή Μοναγρούλι, στην επαρχία Λεμεσού.

Οδηγός βυτιοφόρου κατευθυνόταν σε λατομείο στην περιοχή, για μεταφορά πετρελαϊκού καυσίμου μαζούτ.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το βυτιοφόρο ανατράπηκε και κατέληξε στην άκρη του δρόμου.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Μονής, για παροχή βοήθειας και διενέργεια εξετάσεων.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου προληπτικά μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων

Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβησαν και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού προκλήθηκε διαρροή του μαζούτ».

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στις 10:30 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης ως επίσης και πυροσβεστικό όχημα για τροχαίο το οποίο ανατράπηκε στον δρόμο μεταξύ Μοναγρούλι και Ασγάτας.

Το βυτιοφόρο όχημα μετέφερε μαζούτ και με την ανατροπή του υπήρξε διαρροή. Δεν χρειάστηκε εκ μέρους μας να γίνει διάσωση του οδηγού.

Εξήλθε πριν την άφιξη μας και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Π.Υ ενημέρωσε την Υπηρεσία Περιβάλλοντος για διαχείριση της διαρροής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE