Στο δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη ο Μολδαβός Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Στο δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη ο Μολδαβός  Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Η ακρόαση της υπόθεσης αναβλήθηκε ήδη έξι φορές μέχρι τώρα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  αναμένεται να προσαχθεί την Τετάρτη (02/12) εκ νέου  ο 30χρονος Μολδαβός Αντρέι Τσιγκούλ, του οποίου ζητείται η έκδοση από τις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ηλεκτρονικής άπατης για το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής.

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται  από την Ανώτερη  Δικηγόρο της Δημοκρατίας Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, παρουσίασε στη χθεσινή(01/12) δικάσιμο τη μάρτυρα κατηγορίας Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιούλικα Χατζηπροδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE