Ρωσία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών

Ρωσία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εργοστάσιο πυρομαχικών στην πόλη Κοπέισκ στη Ρωσία, περίπου 1.600 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

Το ρωσικό πρακτορείο TASS αναφέρει ότι από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, έχουν τραυματιστεί άλλοι 18 ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους.

Η αιτία της έκρηξης δεν έχει προς το παρόν εξακριβωθεί.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε μετά την έκρηξη έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ, Αλεξέι Τέκσλερ, όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει απειλή για τους κατοίκους της πόλης ή τις πολιτικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.