Σφίγγει ο κλοιός για τους εκτελεστές της δολοφονίας Δημοσθένους - Δεν συνδέεται τελικά η έφοδος σε οικία με την υπόθεση

Σφίγγει ο κλοιός για τους εκτελεστές της δολοφονίας Δημοσθένους - Δεν συνδέεται τελικά η έφοδος σε οικία με την υπόθεση

Οι Αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών, του οπλισμού και των ηθικών αυτουργών, ενώ νέα επιστημονικά δεδομένα αναμένεται να δώσουν καίρια κατεύθυνση στις ανακριτικές προσπάθειες.

Οι έρευνες της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λεμεσού για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εισέρχονται σε κρίσιμη φάση, με τις αρχές να επικεντρώνονται στους φυσικούς αυτουργούς και στη διαδρομή του φονικού οπλισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA Κύπρου και της Έρικας Καβάζη, τα πρώτα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις σε τεκμήρια των τριών σκηνών του εγκλήματος έδειξαν «ορφανά» δείγματα DNA που δεν ανήκουν σε κανένα πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, ενισχύοντας την εκτίμηση ότι οι δράστες ενδέχεται να έφθασαν από το εξωτερικό.

Παράλληλα, αστυνομική επιχείρηση σε οικία στον Άγιο Ιωάννη, όπου διέμεναν δύο άνδρες από τη Βουλγαρία που είχαν αφιχθεί στην Κύπρο λίγες ώρες πριν τη δολοφονία, δεν κατέδειξε εμπλοκή τους με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE