Ανέκοψαν για έλεγχο 21χρονο στη Λεμεσό - Κατέληξε στο κελί

Ανέκοψαν για έλεγχο 21χρονο στη Λεμεσό - Κατέληξε στο κελί

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα σε δρόμο στη Λεμεσό, μοτοποδήλατο τύπου σκούτερ, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 18χρονος με συνεπιβάτη 21χρονο.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 21χρονος, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 75 περίπου γραμμαρίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και τέθηκε υπό κράτηση. Στα γραφεία της ΥΚΑΝ κλήθηκε επίσης και ο οδηγός του σκούτερ ο οποίος επίσης ανακρίθηκε ενώ στη συνέχεια αναχώρησε αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE