Σοκ στην Αμμόχωστο: 39χρονος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Σοκ στην Αμμόχωστο: 39χρονος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 11 ετών σε 39χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2019 -2022 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το Κακουργιοδικείο εξέδωσε επίσης διάταγμα, με το οποίο απαγορεύεται στον 39χρονο, να πλησιάζει παιδιά και χώρους όπου συχνάζουν παιδιά, για χρονική περίοδο έξι ετών μετά την αποφυλάκισή του.

Από την αρχή του 2025, ο Κλάδος Διερεύνησης Υποθέσεων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων, της Υποδιεύθυνσης Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, δέχθηκε συνολικά 290 καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Κατά το τρέχον έτος τα μέλη του Κλάδου προχώρησαν στη σύλληψη 35 προσώπων, σχετικά με το εν λόγω αδίκημα, ενώ επιτεύχθηκαν 54 ποινικές καταδίκες προσώπων, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE