Τρόμος στον αέρα: Άγνωστο αντικείμενο χτύπησε Boeing - Ράγισε το τζάμι, τραυματίστηκε ο πιλότος

Τρόμος στον αέρα: Άγνωστο αντικείμενο χτύπησε Boeing - Ράγισε το τζάμι, τραυματίστηκε ο πιλότος

Αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε να κάνει ένα Boeing 737 MAX, στις 16 Οκτωβρίου, όταν στις 36.000 πόδια, χτυπήθηκε από άγνωστο αντικείμενο με συνέπεια να ραγίσει το τζάμι στο πιλοτήριο και να τραυματιστεί στο χέρι ο κυβερνήτης.

Η πτήση UA1093 της United Airlines, από το Ντένβερ στο Λος Άντζελες, αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σολτ Λέικ Σίτι, όταν χτυπήθηκε το παρμπρίζ του αεροσκάφους, με τις εκτιμήσεις να πιθανολογούν είτε διαστημικό σκουπίδι, ή κάποιο θραύσμα μετεωρίτη και υπέστη ρωγμές

Το ύψος στο οποίο πετούσε το αεροσκάφος καθιστά λιγότερο ισχυρή την πιθανότητα να πρόκειται για πρόσκρουση πουλιού, καθώς στην Αμερική δεν υπάρχουν είδη που να πετούν σε αυτά τα ύψη, ενώ θα υπήρχαν και ίχνη αίματος.

Οι επιβάτες αργότερα επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος και συνέχισαν το ταξίδι τους με έξι ώρες καθυστέρηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE