Νέα αναστάτωση στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς - Εξωσχολικοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σχολείο για να επιτεθούν σε μαθητές

Νέα αναστάτωση στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς - Εξωσχολικοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σχολείο για να επιτεθούν σε μαθητές

Νέα προσπάθεια επίθεσης στο Γυμνάσιο στο Πλατύ Αγλαντζιάς έκαναν εξωσχολικοί το πρωί της Δευτέρας (27/11), μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/10)σε βάρος 14χρονου και του πατέρα του από ομάδα εξωσχολικών εντός του Γυμνασίου.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, Ανδρέας Πιερίδης, οι εξωσχολικοί προσπάθησαν να μπουν στο σχολείο για να επιτεθούν σε μαθητές. Ωστόσο, λόγω των περιπολιών της Αστυνομίας, απετράπη η είσοδός τους στο σχολείο.

Σημείωσε επίσης ότι στην περιοχή κυκλοφορούν δύο-τρεις ομάδες, ενώ κάθε μεσημέρι βρίσκονται έξω από το σχολείο και παρενοχλούν τα παιδιά.

Δείτε απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.