ΑΤΑ: Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών, με προσδοκία τη μόνιμη συμφωνία - Βλέπουν Παναγιώτου και Κεραυνό οι εργοδότες

ΑΤΑ: Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών, με προσδοκία τη μόνιμη συμφωνία - Βλέπουν Παναγιώτου και Κεραυνό οι εργοδότες

Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών αρχίζει σήμερα Τετάρτη 29/10, με στόχο την επίτευξη μόνιμης συμφωνίας όσον αφορά την ΑΤΑ.

Με τα χρονικά περιθώρια να εξαντλούνται, εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουν την ελπίδα πως αυτή την φορά θα καταστεί εφικτή η επίτευξη οριστικής συμφωνίας στο φλέγον ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής.

Το κατώφλι του υπουργείου Εργασίας θα περάσουν στις 15:30 το απόγευμα οι εργοδοτικές οργανώσεις ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, για συνάντηση με τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών.

Οι επαφές των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ και ΠΑΣΥΔΥ, με τους Υπουργούς, έχουν οριστεί για την Πέμπτη, στις 14:30 μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE