ΑΤΑ: Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών, με προσδοκία τη μόνιμη συμφωνία - Βλέπουν Παναγιώτου και Κεραυνό οι εργοδότες

ΑΤΑ: Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών, με προσδοκία τη μόνιμη συμφωνία - Βλέπουν Παναγιώτου και Κεραυνό οι εργοδότες

Νέος κύκλος καθοριστικών επαφών αρχίζει σήμερα Τετάρτη 29/10, με στόχο την επίτευξη μόνιμης συμφωνίας όσον αφορά την ΑΤΑ.

Με τα χρονικά περιθώρια να εξαντλούνται, εργοδοτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουν την ελπίδα πως αυτή την φορά θα καταστεί εφικτή η επίτευξη οριστικής συμφωνίας στο φλέγον ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής.

Το κατώφλι του υπουργείου Εργασίας θα περάσουν στις 15:30 το απόγευμα οι εργοδοτικές οργανώσεις ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, για συνάντηση με τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών.

Οι επαφές των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ και ΠΑΣΥΔΥ, με τους Υπουργούς, έχουν οριστεί για την Πέμπτη, στις 14:30 μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE