Κατέβασε ρολά διάσημη ταβέρνα στη Λεμεσό - «Αυτό το αντίο είναι μόνο προσωρινό»

Κατέβασε ρολά διάσημη ταβέρνα στη Λεμεσό - «Αυτό το αντίο είναι μόνο προσωρινό»

Το εστιατόριο Άγιος Θεράπων ή αλλιώς η Ταβέρνα της Αντωνίας όπως είναι γνωστή στο κοινό της, το οποίο τα τελευταία 8 χρόνια το έβρισκες στο ομώνυμο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, κατέβασε ρολά.

Ωστόσο, το κλείσιμο αυτό δεν θα είναι οριστικό, καθώς η ταβέρνα πρόκειται να επαναλειτουργήσει σύντομα σε νέο χώρο στο χωριό Βουνί.

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:

«Μετά από 8 όμορφα και γεμάτα χρόνια, ήρθε η στιγμή να κλείσουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Το εστιατόριο Άγιος Θεράπων κατεβάζει ρολά και φεύγουμε με βαριά καρδιά, αλλά και με περηφάνια για όσα καταφέραμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε από ψυχής για όλη την αγάπη, τη στήριξη και τις στιγμές που μοιραστήκαμε.

Για κάθε χαμόγελο, κάθε γεύμα, κάθε άνθρωπο που έκανε τον Άγιο Θεράποντα κάτι παραπάνω από ένα εστιατόριο.

Δυστυχώς, όταν κάτι όμορφο δεν εκτιμάται όσο του αξίζει, κάποτε φτάνει η στιγμή να κλείσει ο κύκλος του.

Αλλά εμείς δεν σταματάμε εδώ.

Με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και ακόμη περισσότερη πίστη, ετοιμαζόμαστε να συνεχίσουμε αλλού στο χωριό Βουνί, όπου ένα νέο ξεκίνημα μας περιμένει.

Η τελευταία μέρα λειτουργίας του εστιατορίου ήταν την Τρίτη 28 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε να αποχαιρετιστούμε, να θυμηθούμε όμορφες στιγμές και να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο όπως του αξίζει.

Αυτό το «αντίο» είναι μόνο προσωρινό.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί κάτι πολύ όμορφο έρχεται… και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε, πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από ποτέ!»

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE