Ο ουρανοξύστης που βγάζει ανατριχιαστικούς ήχους κάθε φορά που φυσάει

Ο ουρανοξύστης που βγάζει ανατριχιαστικούς ήχους κάθε φορά που φυσάει

Αν βρεθείτε στο Μάντσεστερ, ζητήστε να σας οδηγήσουν στον ουρανοξύστη Beetham Tower, ο οποίος-ούτε λίγο, ούτε πολύ-, προκαλεί ανατριχίλα κάθε φορά που φυσά ένας δυνατός άνεμος.

 Το γυάλινο μεγαθήριο, μοιάζει σαν να βγάζει ήχους που ίσως αρμόζουν σε μια ταινία θρίλερ-όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο.

«Γνωρίζω πολύ καλά το θόρυβο που βγάζει, γιατί μένω στο ρετιρέ του κτιρίου», είχε πει πριν από καιρό ο αρχιτέκτονας Ian Simpson, κληθείς να σχολιάσει το «φαινόμενο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE