Θανατηφόρο Καρβουνά – Τροόδους: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο Καρβουνά – Τροόδους: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 45χρονου Πέτρου Βουτή, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά – Τροόδους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα, ο θάνατος του 45χρονου οφείλεται σε βαριά  κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, όταν ο 45χρονος Πέτρος Βουτή, μοτοσικλετιστής κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου πιστοποιήθηκε ο θανατός του.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE