Υπουργός Εσωτερικών: Υπάρχουν στρεβλώσεις στη μεταρρύθμιση της ΤΑ που χρήζουν βελτίωσης
Επιβεβλημένο ήταν το νέο πλαίσιο για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά υπάρχουν στρεβλώσεις που χρήζουν βελτίωσης δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κόμπος, βρίσκεται στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από πρόσκληση του Ινδού ομολόγου του.
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρει ότι η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας, με στόχο την προώθηση της συνεργασίας σε πολιτικό, οικονομικό και περιφερειακό επίπεδο.
Οι επαφές του Υπουργού Εξωτερικών θα επικεντρωθούν στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας, καθώς επίσης και σε θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, προστίθεται.
Όπως αναφέρεται, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες διαβουλεύσεις, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.
Ο κ. Κόμπος θα ολοκληρώσει το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψής του με ομιλία στη δεξαμενή σκέψης Indian Council of World Affairs, όπου θα αναπτύξει τις προοπτικές στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου-Ινδίας, καθώς και τον ρόλο της Κύπρου ως πυλώνα σταθερότητας και συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ΕΕ.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




