Βίντεο - Κατερίνα Αγαπητού: «Τρόλαρε» on air τον Κώστα Νάνο - «Μα κουρεύτηκες και ξυρίστηκες, είσαι όμορφος»

Βίντεο - Κατερίνα Αγαπητού: «Τρόλαρε» on air τον Κώστα Νάνο - «Μα κουρεύτηκες και ξυρίστηκες, είσαι όμορφος»

Μια ανάλαφρη και απολαυστική στιγμή σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή «Alpha Καλημέρα», όταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού δεν μπόρεσε να κρύψει το σχόλιό της για την αλλαγή στην εμφάνιση του δημοσιογράφου και ανταποκριτή Κώστα Νάνου.

Με χαμόγελο και χιούμορ, η Κατερίνα του είπε:  «Μα κουρεύτηκες και ξυρίστηκες και είσαι όμορφος. Καλωσόρισες!»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως οι τηλεθεατές ρωτούσαν «πού χάθηκε ο Κώστας», δείχνοντας ότι είχε λείψει από το πρωινό κοινό, καθώς ήταν με άδεια για κάποιες μέρες. 

Ο Κώστας Νάνος, συγκρατημένος και με διακριτικό χαμόγελο, απάντησε σε ερώτηση της Κατερίνας πως εκεί που βρισκόταν «είχε αρκούδες και σαρκάδια», σκορπίζοντας γέλια στο πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.