Διακοπή παροχής νερού μέχρι το μεσημέρι σε αυτή την περιοχή - Η ενημέρωση του ΕΟΑ

Διακοπή παροχής νερού μέχρι το μεσημέρι σε αυτή την περιοχή - Η ενημέρωση του ΕΟΑ

Μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα υπάρχει διακοπή παροχής νερού στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου της Λάρνακας, λόγω εργασιών βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης.

Σε ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας αναφέρεται ότι «σήμερα 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 14:00, θα υπάρξει διακοπή της παροχής πόσιμου νερού στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου από το παλαιό ΓΣΖ μέχρι το Μακένζυ (νότια της Λεωφόρου Αρτέμιδος), στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάρνακας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βελτίωσης των υποδομών του δικτύου ύδρευσης».  

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών, μέχρι την επαναλειτουργία της Μονάδας Αφαλάτωσης. Σημειώνεται ότι η αποτελεσματική χρήση του νερού θα συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας που μαστίζει τον τόπο μας».

Ο ΕΟΑ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE