Θα λάβουμε κι εμείς μέτρα, αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις της Ρωσία δήλωσε ο Ερντογαν

Θα λάβουμε κι εμείς μέτρα, αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις της Ρωσία δήλωσε ο Ερντογαν

Σε περίπτωση που οι αντιδράσεις της Ρωσίας συνεχίσουν θα είμαστε υποχρεωμένοι κι εμείς να πάρουμε τα δικά μας μέτρα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι η Άγκυρα αντικρίζει με λύπη τις δυσανάλογες αντιδράσεις της Μόσχας σε ένα θέμα που όλος ο κόσμος αποδέχεται ότι η τουρκική πλευρά έχει δίκαιο, όπως ισχυρίστηκε.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί την Τουρκία λέγοντας ότι αγοράζει πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος. "Η Τουρκία δεν έχει χάσει τις αξίες ηθικής της για να αγοράσει πετρέλαιο από τον ISIS. Αυτοί που κάνουν τις συκοφαντίες αυτές είναι υποχρεωμένοι να τις αποδείξουν. Από τη στιγμή που θα το αποδείξουν αυτό εγώ δεν θα μείνω ούτε για ένα λεπτό στη θέση του Προέδρου.

Αλλά και αυτοί που κάνουν τις συκοφαντίες δεν πρέπει να μείνουν στη θέση τους. Η ειλικρινής πολιτική αυτό επιβάλλει", είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE