Θα λάβουμε κι εμείς μέτρα, αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις της Ρωσία δήλωσε ο Ερντογαν

Θα λάβουμε κι εμείς μέτρα, αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις της Ρωσία δήλωσε ο Ερντογαν

Σε περίπτωση που οι αντιδράσεις της Ρωσίας συνεχίσουν θα είμαστε υποχρεωμένοι κι εμείς να πάρουμε τα δικά μας μέτρα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι η Άγκυρα αντικρίζει με λύπη τις δυσανάλογες αντιδράσεις της Μόσχας σε ένα θέμα που όλος ο κόσμος αποδέχεται ότι η τουρκική πλευρά έχει δίκαιο, όπως ισχυρίστηκε.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί την Τουρκία λέγοντας ότι αγοράζει πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος. "Η Τουρκία δεν έχει χάσει τις αξίες ηθικής της για να αγοράσει πετρέλαιο από τον ISIS. Αυτοί που κάνουν τις συκοφαντίες αυτές είναι υποχρεωμένοι να τις αποδείξουν. Από τη στιγμή που θα το αποδείξουν αυτό εγώ δεν θα μείνω ούτε για ένα λεπτό στη θέση του Προέδρου.

Αλλά και αυτοί που κάνουν τις συκοφαντίες δεν πρέπει να μείνουν στη θέση τους. Η ειλικρινής πολιτική αυτό επιβάλλει", είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.