Νέο βίντεο με Ρώσο τζιχαντιστή να αποκεφαλίζει Ρώσο όμηρο

Νέο βίντεο με Ρώσο τζιχαντιστή να αποκεφαλίζει Ρώσο όμηρο

Πρόκειται για την πρώτη εκτέλεση Ρώσου ομήρου από το Ισλαμικό Κράτος - Φέρει τίτλο «Αγαπητοί Ρώσοι»

Νέο βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που καταγράφει την εκτέλεση ενός ομήρου.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφορούν ένας Ρωσόφωνος τζιχαντιστής αποκεφαλίζει έναν Ρώσο όμηρο, ενώ ο τίτλος που φέρει το βίντεο είναι «Αγαπητοί Ρώσοι».

Ο άτυχος άνδρας φοράει την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα και είναι γονατισμένος, ενώ πίσω του ο άνδρας με στολή παραλλαγής κραδαίνει ένα μαχαίρι.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ακτή, εικόνα που παραπέμπει στην ομαδική εκτέλεση 21 Αιγυπτίων ομήρων, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα η εκτέλεση πραγματοποιείται στην Ράκκα της Συρίας.

Ο εκτελεστής του άνδρα, που φέρει το όνομα «Χαρούν», υποστηρίζει ότι ο όμηρος είχε σταλεί στην Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Ο τζιχαντιστής, στη συνέχεια προειδοποιεί τη Ρωσία τη στιγμή που μεταδίδονται και φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Εικόνες από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.