Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Τ/κ – Καμία ένδειξη σύνδεσης με παιδική πορνογραφία

Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Τ/κ – Καμία ένδειξη σύνδεσης με παιδική πορνογραφία

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος στη μία το μεσημέρι σήμερα, ο 30χρονος Τ/κ, ο οποίος κρατούνταν ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ μέλος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την περασμένη Παρασκευή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και είχε τεθεί υπό τριήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο ύποπτος είχε παραδώσει στους ανακριτές της υπόθεσης το κινητό του τηλέφωνο, κωδικούς και συγκατέθεσε στο ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου. Από τις έρευνες της αστυνομίας στο περιεχόμενο του κινητού δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να συνδέουν τους λογαριασμούς του υπόπτου με τα αδικήματα που κατηγορείται.

Ο φάκελός του παραπέμφθηκε από την Αστυνομία στην Νομική Υπηρεσία για την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE