VIDEO: Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα - Δείτε σε ποιο σημείο - Φωτογραφίες

VIDEO: Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα - Δείτε σε ποιο σημείο - Φωτογραφίες

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.00 το πρωί, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, η οποία είχε κλείσει προσωρινά στο ύψος της περιοχής Κόρνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω ανατροπής αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, γύρω στις 7.00 το πρωί σήμερα Δευτέρα [03 Νοεμβρίου]. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και ενέργειες για μετακίνηση του οχήματος, με ρυμουλκό.

Το αυτοκίνητο μετακινήθηκε από το σημείο και ο δρόμος έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το Themaonline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE