Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, γύρω στις 7.00 το πρωί σήμερα Δευτέρα [03 Νοεμβρίου]. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και ενέργειες για μετακίνηση του οχήματος, με ρυμουλκό.
Το αυτοκίνητο μετακινήθηκε από το σημείο και ο δρόμος έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




