VIDEO - Φόνος Δημοσθένους: Αρνούνται κάθε ανάμειξη οι 2 υπόπτοι, όμως τους «έκαψαν» μαρτυρίες - Οι ισχυρισμοί

VIDEO - Φόνος Δημοσθένους: Αρνούνται κάθε ανάμειξη οι 2 υπόπτοι, όμως τους «έκαψαν» μαρτυρίες - Οι ισχυρισμοί

Αύριο Τετάρτη (5/11) θα ανακοινωθεί η απόφαση για ανανέωση της κράτησης των δύο εκ των οκτώ υπόπτων αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τόσο ο 44χρονος, όσο και ο 59χρονος εξακολουθούν να αρνούνται κάθε ανάμειξη, με τον ανακριτή να δηλώνει πως οι ισχυρισμοί τους καταρρίπτονται από μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος απέκρυψε να αναφέρει σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τη μοτοσυκλέτα και έδωσε νέους ισχυρισμούς, οι οποίοι ήδη διερευνώνται.

Ο 51χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή, συνδέεται επιστημονικά με σαλούν όχημα που κλάπηκε από την ενορία του Αγίου Αντωνίου και εντοπίστηκε τρεις ημέρες πριν τον φόνο με δύο μπιτόνια βενζίνης στο εσωτερικό του. Σημειώνεται ότι αυτά που δήλωσε στην ανάκριση δεν επιβεβαιώνονται.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE