VIDEO - Φόνος Δημοσθένους: Αρνούνται κάθε ανάμειξη οι 2 υπόπτοι, όμως τους «έκαψαν» μαρτυρίες - Οι ισχυρισμοί

VIDEO - Φόνος Δημοσθένους: Αρνούνται κάθε ανάμειξη οι 2 υπόπτοι, όμως τους «έκαψαν» μαρτυρίες - Οι ισχυρισμοί

Αύριο Τετάρτη (5/11) θα ανακοινωθεί η απόφαση για ανανέωση της κράτησης των δύο εκ των οκτώ υπόπτων αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τόσο ο 44χρονος, όσο και ο 59χρονος εξακολουθούν να αρνούνται κάθε ανάμειξη, με τον ανακριτή να δηλώνει πως οι ισχυρισμοί τους καταρρίπτονται από μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος απέκρυψε να αναφέρει σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τη μοτοσυκλέτα και έδωσε νέους ισχυρισμούς, οι οποίοι ήδη διερευνώνται.

Ο 51χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή, συνδέεται επιστημονικά με σαλούν όχημα που κλάπηκε από την ενορία του Αγίου Αντωνίου και εντοπίστηκε τρεις ημέρες πριν τον φόνο με δύο μπιτόνια βενζίνης στο εσωτερικό του. Σημειώνεται ότι αυτά που δήλωσε στην ανάκριση δεν επιβεβαιώνονται.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE