Στη Λευκωσία για επαφές ο Τζον Κέρι

Στη Λευκωσία για επαφές ο Τζον Κέρι

Στη Λευκωσία για επαφές φτάνει σήμερα (03/12) ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζον Κέρι.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα έχει στις πέντε το απόγευμα συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη ενώ λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ο κ. Κέρι αναμένεται στις επτά να προβεί σε δήλωση στο χώρο του Fulbright στη Λευκωσία.

Αμέσως μετά θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει στην οικία της στο χώρο του αεροδρομίου Λευκωσίας η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαιμ . Στο δείπνο θα παρακαθίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Τ/κ ηγέτης και ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Ο Τζον Κέρι αναμένεται να συναντήσει και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Αύριο ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μεταβαίνει στην Αθήνα για να συζητήσει διμερή και περιφερειακά θέματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.