Φωτιά στη μηχανή ηλεκτρικού λεωφορείου τα ξημερώματα στην Πάφο

Φωτιά στη μηχανή ηλεκτρικού λεωφορείου τα ξημερώματα στην Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια (22 κλήσεις για πυρκαγιά, 7 κλήσεις για Ειδικές Εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της υπηρεσίας, ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο μηχανής ηλεκτρικού λεωφορείου στον χώρο στάθμευσης λεωφορείων στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στην επαρχία Πάφου.
 
Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:08.
 
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές υπέστη ο χώρος της μηχανής του λεωφορείου.
 
Στη σκηνή κλήθηκε η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, καθότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε ηλεκτρική βλάβη. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE