Λετυμπιώτης: Κίνητρα σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών για ανακλήσεις

Λετυμπιώτης: Κίνητρα σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών για ανακλήσεις

Αποφασίστηκε η παροχή συγκεκριμένων κινήτρων σε μια συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση εξαρτημάτων που έχουν ανακληθεί, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε ενημέρωση του Τύπου στο Προεδρικό την Πέμπτη.

Ο κ. Λετυμπιώτης υπενθύμισε ότι είχε τεθεί ένας στόχος για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση ανακλήσεων και από τη δική μας τη χώρας καθώς η ανάκληση αφορά πολλά ΚΜ της ΕΕ και είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία και αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

 Εξήγησε όμως ότι σημειώθηκαν κάποιες περιπτώσεις συμπολιτών μας που αναμένουν να διευθετηθεί ραντεβού για αντικατάσταση εξαρτημάτων, όχι με δική τους υπαιτιότητα.

«Αξιολογώντας τα δεδομένα έχει εκδοθεί ανακοίνωση σήμερα από το Υπουργείο Μεταφορών για την παροχή συγκεκριμένων κινήτρων σε μια συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας», εξήγησε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE