Απίθανο σκηνικό με την Λατινοπούλου: Κάποιος φώναξε «αυνανιστής» την ώρα που μιλούσε σε εκπομπή - Βίντεο
06.11.2025 - 16:30
Απρόοπτο στον «αέρα» για την Αφροδίτη Λατινοπούλου καθώς την ώρα που μιλούσε κάποιος φώναξε δυνατά «αυνανιστής».
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Εδώ» του One Channel, ωστόσο την ώρα που ανέλυε τις θέσεις του κόμματός της για το μεταναστευτικό, σημειώθηκε ένα απρόοπτο.
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής έλεγε: «Απορώ, γιατί δεν παίρνουν τα πράγματά τους, να πάνε στο Καμπούλ...", όταν ακούστηκε κάποιος να φωνάζει δυνατά «αυνανιστής».
Τότε τόσο η Αφροδίτη Λατινοπούλου, όσο και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σταμάτης Ζαχαρός «πάγωσαν» και προσπαθούσαν να καταλάβουν από που ακούστηκε αυτή η φωνή.
Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε «τι έγινε;», ενώ η πρόεδρος της Φωνής Λογικής αντέδρασε με χιούμορ και είπε: «Προφανώς κάποιος που διαφωνεί με αυτά που λέω; Ενδεχομένως...».
Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.