Ακινητοποιούνται 11 λεωφορεία μετά τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη

Ακινητοποιούνται 11 λεωφορεία μετά τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη

Έντεκα λεωφορεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου "ανεβάζουν χειρόφρενο" προκειμένου να ελεγχθούν μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο στην επαρχία Πάφου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι διαδρομές, όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας, θα γίνουν σήμερα με τα υπόλοιπα λεωφορεία του Οργανισμού, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.