ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτάκουστη προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ από μέλος του ΔΣ του ΚΕΒΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτάκουστη προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ από μέλος του ΔΣ του ΚΕΒΕ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline, ο Βασίλης Ρολόγης εξαπέλυσε δριμεία προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ Σταύρο Σταύρου.

Συγκεκριμένα, με λόγια που προσομοιάζουν σε λεξιλόγιο “πεζοδρομίου” ο κ. Ρολόγης απεκάλεσε τον κ. Σταύρου «αλεξιπτωτιστή».

Φαίνεται ότι το ρήγμα που προκλήθηκε από τις παρεμβάσεις του «αόρατου χεριού» προκαλεί αλεπάλληλες συνέπειες και πανικό σε όσους επιχειρούσαν να οδηγήσουν την συζήτηση σε ναυάγιο και σε ρήξη με την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE