Στην Κύπρο 50 επαγγελματίες γκόλφ από 8 χώρες - H Πάφος διαθέτει 4 διεθνούς φήμης και υψηλών προδιαγραφών γήπεδα

Στην Κύπρο 50 επαγγελματίες γκόλφ από 8 χώρες - H Πάφος διαθέτει 4 διεθνούς φήμης και υψηλών προδιαγραφών γήπεδα

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια οι επαγγελματίες του τουρισμού, τα τέσσερα Γήπεδα γκολφ, Ξενοδόχοι της Επαρχίας, με την στήριξη του ΚΟΤ και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, φιλοξενούν αυτή την βδομάδα πέραν των 50 εξειδικευμένων παραγόντων/πρακτόρων από διάφορες χώρες με σκοπό την προώθηση του τουρισμού Γκολφ.

Στα πλαίσια της παραμονής τους στην επαρχία Πάφου που θα διαρκέσει από τις 2-5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τουριστική υποδομή, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος  της επαρχίας αλλά κυρίως να εξασκήσουν το ταλέντο τους στα 4 διεθνούς φήμης, υψηλών προδιαγραφών γήπεδα Γκολφ της Πάφου.

Η πρακτική αυτή της φιλοξενίας τουριστικών πρακτόρων και παραγόντων  στον προορισμό αποδεδειγμένα, όπως αναφέρεται,  συμβάλλει τα μέγιστα για την γνωστοποίηση της Πάφου  και προώθηση των  τουριστικών πακέτων προς τον προορισμό.
  
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού Γκολφ και γενικότερα του αθλητικού τουρισμού και της εμπειρίας γύρω  από τον αθλητισμό μπορεί να επιτευχθεί με την αναβάθμιση των πτήσεων από χώρες πηγές αθλητικού τουρισμού και αποτελεί σημαντική ευκαιρία  και συμβάλει τα μέγιστα για διέξοδο της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα από την μάστιγα της εποχικότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE