«Τσάκωσαν» 48χρονο καταζητούμενο – Εμπλέκεται σε υποθέσεις απειλών στη Λάρνακα

«Τσάκωσαν» 48χρονο καταζητούμενο – Εμπλέκεται σε υποθέσεις απειλών στη Λάρνακα

Συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 48χρονος, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η πρώτη υπόθεση αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, και απειλής, που διαπράχθηκε στις 03/11/2025, στη Λάρνακα. Η δεύτερη αφορά τα αδικήματα της παρενόχλησης και παρενοχλητικής παρακολούθησης και της απειλής, τα οποία διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και 28 Οκτωβρίου, 2025, στη Λάρνακα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νεότερη ενημέρωση: Σε σχέση με την προσωποκράτηση του υπό αναφορά 48χρονου συλληφθέντα, σήμερα εκδόθηκε εναντίον του από το Δικαστήριο διάταγμα τετραημερης προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE