Πυρκαγιά στην Πάφο: Έξι οχήματα και τρία πτητικά μέσα στη «μάχη» για κατάσβεση

Πυρκαγιά στην Πάφο: Έξι οχήματα και τρία πτητικά μέσα στη «μάχη» για κατάσβεση

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί επαρχίας Πάφου ανταποκρίθηκαν με έξι πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή μεταξύ Κοινοτήτων Γιόλου και Δρύμου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά έκτασης περίπου 2.5 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, έχει οριοθετηθεί.

Στην κατάσβεση συνδράμουν με ρίψεις νερού τρία πτητικά μέσα πυρόσβεσης.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα προωθητή γαιών, η Υπηρεσία Θήρας με μία Φορητή Μονάδα Πυρόσβεσης και η Επαρχιακή Διοίκηση με ένα προωθητή γαιών.

Όλες οι δυνάμεις παραμένουν και επιχειρούν για τελική κατάσβεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE