Έπεσε ο πέλεκυς για 39χρονη - Ήρθε στην Κύπρο φορτωμένη με ναρκωτικά

Έπεσε ο πέλεκυς για 39χρονη - Ήρθε στην Κύπρο φορτωμένη με ναρκωτικά

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 12 χρόνων σε γυναίκα ηλικίας 39 ετών από την Ελλάδα η οποία καταδικάστηκε, κατόπιν δικής της παραδοχής, για υπόθεση που αφορά την εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθειά τους σε άλλα άτομα και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 39χρονη, η οποία έφτασε το βράδυ της 19ης Αυγούστου από το Μιλάνο μέσω Ελλάδας στην Κύπρο, συνελήφθη, όταν έπειτα από συνεργασία της ΥΚΑΝ και των Τελωνειακών Αρχών και τη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων, εντόπισαν στις αποσκευές της 40 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 κιλών και 546 γραμμαρίων περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE