Στην Αθήνα μετά την Λευκωσία για το Κυπριακό ο Τζον Κέρι

Στην Αθήνα μετά την Λευκωσία για το Κυπριακό ο Τζον Κέρι

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, προερχόμενος από τη Κύπρο, ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, όπου θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, και το Κυπριακό.

Η άφιξή του αναμένεται το πρωί, και στις 11.40 είναι προγραμματισμένη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χθες ήταν κλινήρης και ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις του μετά το μεσημέρι.
 
Παρών θα είναι και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του στο ΥΠΕΞ στις 12:30.
 
Στην ατζέντα των συνομιλιών του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα είναι το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το ενεργειακό και το προσφυγικό.

Πηγή: KYΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE