Μήνυμα στα ελληνικά από Έρχιουρμαν για τον σεισμό

Μήνυμα στα ελληνικά από Έρχιουρμαν για τον σεισμό

Μήνυμα στα ελληνικά, τα τουρκικά και τα αγγλικά, με αφορμή τη σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή σε ολόκληρη την Κύπρο με επίκεντρο την Πάφο, ανήρτησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, κάνοντας λόγο για ανάγκη κοινής προετοιμασίας έναντι των φυσικών καταστροφών.

Στο μήνυμά του, το οποίο, σε ανακοίνωση της «προεδρίας» παρατίθεται αυτούσιο στην ελληνική γλώσσα, ο κ. Έρχιουρμαν εκφράζει την ευχή να μην υπήρξαν ζημιές και αναφέρει ότι ο σεισμός πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση "για συνεργασία χωρίς διακρίσεις".

Η δήλωσή του στα ελληνικά αναφέρει: «Εύχομαι κανείς να μην υπέστη κάποια ζημιά και να καταλάβουμε πως πρέπει όλοι μαζί να προετοιμαστούμε χωρίς διακρίσεις, βορράς και νότος, για σεισμούς και άλλες καταστροφές. Περαστικά στην Πάφο, περαστικά στην Κύπρο.»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, άνθρωποι προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τη φωτιά στο μπαρ - Στους 47 οι νεκροί

Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, άνθρωποι προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τη φωτιά στο μπαρ - Στους 47 οι νεκροί

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά έδωσαν στη δημοσιότητα ΜΜΕ από την Ελβετία, όπου φαίνονται δεκάδες άνθρωποι να προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το φλεγόμενο μπαρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE