Απίστευτη ταλαιπωρία λόγω Κέρι – Έκλεισαν δρόμοι και ο αυτοκινητόδρομος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτη ταλαιπωρία λόγω Κέρι – Έκλεισαν δρόμοι και ο αυτοκινητόδρομος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι πολίτες οι οποίοι εισέρχονται οδικώς στην Πρωτεύουσα.

Γύρω στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής (04/12) η Λευκωσία μετατράπηκε σε αστακό καθώς ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι αποχωρεί από την χωρά μας.

(Η αυτοκινητοπομπή του Τζον Κέρι στη Λευκωσία)

Μάλιστα από πολύ νωρίς το πρωί, η Αστυνομία είχε επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό αστυνομικών ώστε να διεξαχθεί ομαλά η έξοδος του Κέρι από τη Λευκωσία.

Στις 07:30 η κεντρική λεωφόρος Λεμεσού είχε κλείσει με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ακολούθως έκλεισε και μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας ώστε να μεταβεί ο Τζον Κέρι στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι πολίτες όπως μας ανέφεραν, δυστυχώς υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία με την κίνηση στου δρόμους να είναι αφόρητη. 

Να θυμίσουμε πως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ  αναμένεται θα συναντηθεί τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (11:40 στο Μέγαρο Μαξίμου) όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά (12:30 στο ΥΠΕΞ).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE