Προσοχή: Κυκλοφορούν επικίνδυνα προϊόντα που πωλούνται ως «νόμιμη κάνναβη» - Μπορεί να προκαλέσουν δηλητηριάσεις ακόμη και αιφνίδιο θάνατο

Προσοχή: Κυκλοφορούν επικίνδυνα προϊόντα που πωλούνται ως «νόμιμη κάνναβη» - Μπορεί να προκαλέσουν δηλητηριάσεις ακόμη και αιφνίδιο θάνατο

Εντοπίστηκαν στην κυπριακή αγορά επικίνδυνα προϊόντα που πωλούνται ως “νόμιμη κάνναβη” ή “προϊόντα κάνναβης”, τα οποία δεν είναι απαραίτητα φυσικής προέλευσης και ενδέχεται να περιέχουν ελεγχόμενες ή άλλες ψυχοδραστικές ουσίες.

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγει τη χρήση τέτοιων προϊόντων άγνωστης σύστασης και προέλευσης.

Δείτε την προειδοποίηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE