Άρση αναστολής για τα warrants της Alpha - Συνέχιση για Εθνική και Πειραιώς

Άρση αναστολής για τα warrants της Alpha - Συνέχιση για Εθνική και Πειραιώς

Την άρση της αναστολής των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants) ΑΛΦΑΤΠ, από σήμερα 03 Δεκεμβρίου 2015, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." αναφορικά με τα νέα χαρακτηριστικά των warrants λόγω πραγματοποίησης της εταιρικής πράξης του Reverse Split στην υποκείμενη αυτών αξία.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει επίσης τη συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants) ΕΤΕΤΠ και ΠΕΙΡΤΠ, μέχρι την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σχετικά με την προσαρμογή των όρων τους, λόγω πραγματοποίησης της εταιρικής πράξης του Reverse Split στην υποκείμενη αυτών αξία. 

Πηγή: imerisia.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE