Φόνος Δημοσθένους: Τι αναμένεται να ζητήσουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων – Βίντεο

Φόνος Δημοσθένους: Τι αναμένεται να ζητήσουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων – Βίντεο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οι τέσσερις κατηγορούμενοι αναφορικά με τον άγριο φόνο του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους.

Πρόκειται για δυο 30χρονους, έναν 31χρονο και έναν 51χρονο.

Οι τέσσερις θα οδηγηθούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου για πρώτη φορά στις 29 Ιανουαρίου 2026 στις 09:00 το πρωί.

Το δικαστήριο επιφύλαξε να ανακοινώσει σήμερα το πρωί στις 10:30 αν οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη στον alpha, «οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων επιφυλάχθηκαν να αγορεύσουν σήμερα ως προς την κράτηση τους ως υπόδικοι, γιατί αυτό ζητά η κατηγορούσα αρχή να παραμείνουν υπόδικοι στις κεντρικές φυλακές μέχρι την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης»

«Κάποιοι εκ των δικηγόρων φαίνεται ότι θα φέρουν ένσταση ως προς αυτό το αίτημα της κατηγορούσας αρχής», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η μεταφορά στην Κύπρο των δύο 28χρονων υπόπτων που συνελήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE