Νεκρός υπόδικος: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου

Νεκρός υπόδικος: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 45χρονου υπόδικου στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε σήμερα ο Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 45χρονου υπόδικου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Από τη σορό λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Την υπόθεση ανέλαβαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, που διερευνούν αιφνίδιο θάνατο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού 45χρονου, υπόδικου στις Κεντρικές Φυλακές, που απεβίωσε στις 15 Νοεμβρίου 2025.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 45χρονου, φαίνεται να επήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, επί παλαιού εδάφους.

Από τη σορό λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE